020 - 213 60 60

Hovenier in Amsterdam nodig?

Tuinaanleg Amsterdam

Wilt u een tuin aanleggen of laten renoveren in Amsterdam of omgeving? Dat kan. Wij doen het hele jaar door tuinaanleg in Amsterdam, behalve bij vorst. Heeft u zelf een schets gemaakt van uw droomtuin? Of wilt u onze vakkundige hulp bij een bloementuin aanleggen? Wij zorgen er graag voor dat u de tuin krijgt die u voor ogen heeft en stellen hierbij uw wensen centraal. Bij het aanleggen van een nieuwe tuin kunt u onder andere denken aan:

Bij ons staan de klant en heldere communicatie centraal. U kunt van hovenier Amsterdam verwachten dat wij ons houden aan de planning en afspraken, zodat u niet met nare verrassingen achteraf te maken krijgt.

Tuinaanleg Amsterdam tuinrenovatie

Wilt u niet uw gehele tuin onderhanden laten nemen, maar wel genieten van het gevoel van een nieuwe tuin? Dan biedt tuinaanleg Amsterdam met tuinrenovatie de oplossing. Bij tuinrenovatie vervangen we niet de hele tuin, maar alleen de delen waar u ze graag anders van ziet. Zijn uw schutting en gazon aan vervanging toe, maar is de sierbestrating nog naar wens? Dan pakken we alleen de schutting en het gazon aan. Zo kunnen we dit eigenlijk met alle onderdelen van uw tuin doen. Daarnaast kunnen we ook extra’s in uw tuin creëren, zoals bloembakken, een vijver, vlonder of terrasoverkapping.

Tuinaanleg Amsterdam tuinontwerp

Wanneer u een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen, maar u nog geen design heeft kan tuinaanleg Amsterdam een tuinontwerp verzorgen. Hierin nemen we alles mee wat van belang is zoals uw wensen, maar ook de ligging en functionaliteiten van de tuin en de grondkwaliteit. Wilt u een boom-, plant- of bloemrijke tuin? Dan maken we hier ook een beplantingsplan bij. Zo bent u ervan verzekerd dat alle elementen op de perfecte plek komen te staan. Wanneer wij uw wensen hebben geïnventariseerd en de tuin hebben bekeken, kijken we naar de mogelijkheden en ideeën om uw droomtuin te realiseren. Zo zullen wij u ook diverse vragen stellen en suggesties geven, wat is wijsheid, wat wellicht niet en waarom? Zo komen we door weloverwogen keuzes tot een voor u perfect tuinontwerp.

Tuinaanleg Amsterdam mogelijkheden

Bent u overtuigd dat wij uw droomtuin kunnen realiseren, of heeft u juist een wensenlijst met twijfels? Tuinaanleg Amsterdam bespreekt de mogelijkheden graag met u. Van bloementuin tot een strakke moderne tuin of tuin in mediterrane sferen, bij ons is alles mogelijk! Wij kunnen alles voor u oppakken, zoals het ophogen van uw tuin, extra terrassen creëren, een vijver aanleggen, uw schuttingen vervangen of een overkapping maken. Wij denken graag met u mee en komen uiteraard vrijblijvend bij u langs om een offerte op te stellen.

Nadat wij alles hebben geïnventariseerd en u akkoord bent met het tuinontwerp en de scherpe offerte kunnen wij voor u aan de slag gaan. Afhankelijk van de werkzaamheden die bij u uitgevoerd moeten worden voor tuinaanleg Amsterdam stellen wij ons team van specialisten samen. Zo weet u zeker dat wij de werkzaamheden naar wens uitvoeren. Door open en heldere communicatie over de werkzaamheden en planning weet u altijd waar u aan toe bent. Door volgens een efficiënte planning te werken kunt u ervan uitgaan dat uw tuin op de gewenste datum af is.

Tuinaanleg Amsterdam inschakelen

Voor het aanleggen van een tuin bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij zijn vakkundige hoveniers met ruime ervaring op het gebied van tuinaanleg, van kleine tuinen tot grote tuinen en van stadstuinen tot boerderijtuinen. Bij ons staan uw wensen centraal en wij zorgen ervoor dat u uw droomtuin krijgt. Wij kijken wat er mogelijk is in uw tuin en staan u bij met deskundig advies. Wilt u Schoep Hoveniers voor tuinaanleg Amsterdam inschakelen? Dat kan door te bellen naar 020 - 213 60 60. Ook kunt u ons contactformulier invullen wanneer u direct een offerte wilt aanvragen of meer wilt weten over onze diensten. Wat uw wens ook is, wij staan graag voor u klaar.

 
 

Ons werkgebied

Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Waarom Schoep Hoveniers?

  • Jarenlange ervaring
  • Allround hoveniersbedrijf
  • Vooraf vastgestelde prijzen

Maak een afspraak

Schoep Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 020 - 213 60 60.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

• Tuinadvies
• Tuinontwerp
• Tuinaanleg
• Terras en tuinbestrating
• Aanleg (zwem)vijver
• Tuinonderhoud
• Tuinschermen en schuttingen
• Tuinhuisjes, schuren en overkappingen

Werkgebied

Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging