0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Tuinonderhoud in Amsterdam

Een tuin moet natuurlijk altijd goed onderhouden worden, zowel een nieuw aangelegde tuin als een bestaande tuin. Onderhoudsvrije tuinen bestaan namelijk niet, hooguit kunt u spreken van een onderhoudsvriendelijke of onderhoudsarme tuin. Voor tuinonderhoud in Amsterdam kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional

Hoe vaak uw tuin laten onderhouden?

Bij tuinonderhoud kunt u denken aan voor- of najaarsonderhoud, groot onderhoud, snoeiwerkzaamheden, onkruidbestrijding of het machinaal schoon borstelen of vegen van uw bestrating. Wij raden u aan om in ieder geval één à twee keer per jaar uw tuin te laten onderhouden, om de kwaliteit van uw tuin optimaal te behouden.

Periodiek onderhoud

Ons hoveniersbedrijf kan periodiek onderhoud aan uw tuin verrichten. Er wordt dan een onderhoudscontract afgesloten waarin afspraken komen te staan. Zo kunnen wij het tuinonderhoud volledig voor u uitvoeren, maar er kan ook afgesproken worden dat u zelf het gras maait en dat wij voor de rest zorgen. Op deze manier kunt u te allen tijde optimaal van uw tuin genieten. Naast periodiek onderhoud, kunt u ook incidenteel tuinonderhoud afsluiten, bijvoorbeeld voor een periode waarin u op vakantie bent. Wij kunnen in Amsterdam of omgeving voor uw tuinonderhoud zorgen! Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amsterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606