085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Tuinonderhoud in Amsterdam

Een tuin moet natuurlijk altijd goed onderhouden worden, zowel een nieuw aangelegde tuin als een bestaande tuin. Onderhoudsvrije tuinen bestaan namelijk niet, hooguit kunt u spreken van een onderhoudsvriendelijke of onderhoudsarme tuin. Voor tuinonderhoud in Amsterdam kunt u terecht bij de door ons aangedragen professional

Hoe vaak uw tuin laten onderhouden?

Bij tuinonderhoud kunt u denken aan voor- of najaarsonderhoud, groot onderhoud, snoeiwerkzaamheden, onkruidbestrijding of het machinaal schoon borstelen of vegen van uw bestrating. Wij raden u aan om in ieder geval één à twee keer per jaar uw tuin te laten onderhouden, om de kwaliteit van uw tuin optimaal te behouden.

Periodiek onderhoud

Ons hoveniersbedrijf kan periodiek onderhoud aan uw tuin verrichten. Er wordt dan een onderhoudscontract afgesloten waarin afspraken komen te staan. Zo kunnen wij het tuinonderhoud volledig voor u uitvoeren, maar er kan ook afgesproken worden dat u zelf het gras maait en dat wij voor de rest zorgen. Op deze manier kunt u te allen tijde optimaal van uw tuin genieten. Naast periodiek onderhoud, kunt u ook incidenteel tuinonderhoud afsluiten, bijvoorbeeld voor een periode waarin u op vakantie bent. Wij kunnen in Amsterdam of omgeving voor uw tuinonderhoud zorgen! Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606