085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Bomen snoeien of verwijderen?

Is uw boom te hoog? Zorgt deze voor meer schaduw dan wenselijk? Of wilt u de boom in zijn geheel verwijderen? Voor bomen tot 8 meter bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag in Amsterdam en omgeving met:

Het snoeien van grote bomen is een gevaarlijke klus, waar u zelf beter niet aan kunt beginnen. Wij beschikken over de juiste materialen en kennis.

Door uw bomen te snoeien en regelmatig boomverzorging toe te passen blijven zij in goede conditie. De groei en ontwikkeling van uw jonge bomen wordt door middel van snoeien en verzorgen zelfs gestimuleerd. Vormsnoeien is een wijze van boomverzorging. We snoeien de boom dan in de vorm die u voor ogen heeft.

Uw boomverzorger in Amsterdam

Ons hoveniersbedrijf is dé boomverzorger in Amsterdam en omgeving. Wij beschikken over de vakkundige kennis van het bomen snoeien. Bomen snoeien kunnen wij op onderstaande manieren voor u uitvoeren:

  • Lichtsnoei: we verwijderen enkele takken om de boom minder dicht te maken.
  • Opsnoeien: we verwijderen de onderste takken.
  • Vormsnoei: wij snoeien de boom in de door u gewenste vorm.
  • Kandelaberen: we zagen en knotten alle takken af, zodat alleen de stam en takkenstompen overblijven.

Uiteraard kunnen we de boom ook in zijn geheel voor u kappen. Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606