0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Bomen snoeien of verwijderen?

Is uw boom te hoog? Zorgt deze voor meer schaduw dan wenselijk? Of wilt u de boom in zijn geheel verwijderen? Voor bomen tot 8 meter bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag in Amsterdam en omgeving met:

Het snoeien van grote bomen is een gevaarlijke klus, waar u zelf beter niet aan kunt beginnen. Wij beschikken over de juiste materialen en kennis.

Door uw bomen te snoeien en regelmatig boomverzorging toe te passen blijven zij in goede conditie. De groei en ontwikkeling van uw jonge bomen wordt door middel van snoeien en verzorgen zelfs gestimuleerd. Vormsnoeien is een wijze van boomverzorging. We snoeien de boom dan in de vorm die u voor ogen heeft.

Uw boomverzorger in Amsterdam

Ons hoveniersbedrijf is dé boomverzorger in Amsterdam en omgeving. Wij beschikken over de vakkundige kennis van het bomen snoeien. Bomen snoeien kunnen wij op onderstaande manieren voor u uitvoeren:

  • Lichtsnoei: we verwijderen enkele takken om de boom minder dicht te maken.
  • Opsnoeien: we verwijderen de onderste takken.
  • Vormsnoei: wij snoeien de boom in de door u gewenste vorm.
  • Kandelaberen: we zagen en knotten alle takken af, zodat alleen de stam en takkenstompen overblijven.

Uiteraard kunnen we de boom ook in zijn geheel voor u kappen. Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amsterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606