020 - 213 60 60

Hovenier in Amsterdam nodig?

Boom kappen Amsterdam

Heeft u een grote boom in de achtertuin staan die het zonlicht blokkeert, of is dat boompje dat u ooit zo leuk plantte toch wat te groot geworden? Dan kan Schoep Hoveniers de boom kappen in Amsterdam. Voordat wij bij u aan het werk gaan en de boom kappen kijken we eerst naar de grootte en staat van de boom. Omtrent het kappen van bomen zijn namelijk aardig wat regels opgesteld. Zo heeft u voor een boom die meer dan 30 centimeter in omtrek is op 1.30 meter hoog een kapvergunning (omgevingsvergunning voor de activiteit vellen houtopstand) nodig. Dit geldt ook voor dode bomen. Over het algemeen kunnen wij bomen onder de 8 meter zo kappen, omdat deze meestal niet meer dan 30 centimeter in omtrek zijn. Voor bomen hoger dan 8 meter is dit vaak wel het geval.

Wilt u meer weten over de regelgeving omtrent het kappen kunt u een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen omtrent bomen kappen op amsterdam.nl. Wilt u zelf een vergunning aanvragen dan kunt u dat doen via het omgevingsloket. Hier kunt u ook een check doen om te kijken of u überhaupt een vergunning nodig heeft. Indien u hier vragen over heeft of er zelf niet uitkomt helpen de hoveniers van Schoep Hoveniers u natuurlijk met alle plezier.

Boom kappen Amsterdam verwijderen

Wij kunnen niet alleen uw boom kappen in Amsterdam maar verwijderen deze ook indien u dit wenst. Wanneer wij alleen de boom kappen blijft u zitten met een boomstronk in de grond. Dit is vaak niet de bedoeling, omdat u dan verder niks met dat specifieke stuk grond kan. Afhankelijk van hoe ver de wortels in de grond zijn gegroeid kunnen we deze uitgraven of de boomwortels uitfrezen met een freesmachine.

Boom kappen Amsterdam coniferenhaag verwijderen

Naast een boom kappen in Amsterdam kunnen wij ook uw coniferenhaag verwijderen. In veel tuinen gebruikt men een coniferenhaag als tuinafscheiding, maar wanneer deze niet goed wordt onderhouden kan deze lelijk uitgroeien en kaal of bruin worden. Wij kunnen deels de conifeer verwijderen of de coniferenhaag in zijn geheel. Heeft u twijfels over de staat van de coniferen kunnen wij hier altijd gedegen advies over geven. Hiervoor komen we graag bij u langs. Wanneer u wilt dat we de coniferen verwijderen dan graven wij deze in de meeste gevallen uit en voeren wij ze netjes af.

Boom kappen Amsterdam Schoep Hoveniers

Wilt u ook een struik of boom laten verwijderen? Dan kunt u het beste voor een boom kappen in Amsterdam Schoep Hoveniers inschakelen. Wij hebben reeds meerdere jaren ervaring in het snoeien en verwijderen van bomen en coniferen en komen graag bij u langs om uw boom te kappen. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 020 - 213 60 60 of vul ons contactformulier in voor een offerte.

 
 

Ons werkgebied

Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Waarom Schoep Hoveniers?

  • Jarenlange ervaring
  • Allround hoveniersbedrijf
  • Vooraf vastgestelde prijzen

Maak een afspraak

Schoep Hoveniers is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 020 - 213 60 60.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

• Tuinadvies
• Tuinontwerp
• Tuinaanleg
• Terras en tuinbestrating
• Aanleg (zwem)vijver
• Tuinonderhoud
• Tuinschermen en schuttingen
• Tuinhuisjes, schuren en overkappingen

Werkgebied

Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging