0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Boom kappen Amsterdam

Heeft u een grote boom in de achtertuin staan die het zonlicht blokkeert, of is dat boompje dat u ooit zo leuk plantte toch wat te groot geworden? Dan kan de door ons aangedragen professional de boom kappen in Amsterdam. Voordat wij bij u aan het werk gaan en de boom kappen kijken we eerst naar de grootte en staat van de boom. Omtrent het kappen van bomen zijn namelijk aardig wat regels opgesteld. Zo heeft u voor een boom die meer dan 30 centimeter in omtrek is op 1.30 meter hoog een kapvergunning (omgevingsvergunning voor de activiteit vellen houtopstand) nodig. Dit geldt ook voor dode bomen. Over het algemeen kunnen wij bomen onder de 8 meter zo kappen, omdat deze meestal niet meer dan 30 centimeter in omtrek zijn. Voor bomen hoger dan 8 meter is dit vaak wel het geval.

Wilt u meer weten over de regelgeving omtrent het kappen kunt u een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen omtrent bomen kappen op amsterdam.nl. Wilt u zelf een vergunning aanvragen dan kunt u dat doen via het omgevingsloket. Hier kunt u ook een check doen om te kijken of u überhaupt een vergunning nodig heeft. Indien u hier vragen over heeft of er zelf niet uitkomt helpen de hoveniers van de door ons aangedragen professional u natuurlijk met alle plezier.

Boom kappen Amsterdam verwijderen

Wij kunnen niet alleen uw boom kappen in Amsterdam maar verwijderen deze ook indien u dit wenst. Wanneer wij alleen de boom kappen blijft u zitten met een boomstronk in de grond. Dit is vaak niet de bedoeling, omdat u dan verder niks met dat specifieke stuk grond kan. Afhankelijk van hoe ver de wortels in de grond zijn gegroeid kunnen we deze uitgraven of de boomwortels uitfrezen met een freesmachine.

Boom kappen Amsterdam coniferenhaag verwijderen

Naast een boom kappen in Amsterdam kunnen wij ook uw coniferenhaag verwijderen. In veel tuinen gebruikt men een coniferenhaag als tuinafscheiding, maar wanneer deze niet goed wordt onderhouden kan deze lelijk uitgroeien en kaal of bruin worden. Wij kunnen deels de conifeer verwijderen of de coniferenhaag in zijn geheel. Heeft u twijfels over de staat van de coniferen kunnen wij hier altijd gedegen advies over geven. Hiervoor komen we graag bij u langs. Wanneer u wilt dat we de coniferen verwijderen dan graven wij deze in de meeste gevallen uit en voeren wij ze netjes af.

Boom kappen Amsterdam de door ons aangedragen professional

Wilt u ook een struik of boom laten verwijderen? Dan kunt u het beste voor een boom kappen in Amsterdam de door ons aangedragen professional inschakelen. Wij hebben reeds meerdere jaren ervaring in het snoeien en verwijderen van bomen en coniferen en komen graag bij u langs om uw boom te kappen. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in voor een offerte.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amsterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606