085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Boom kappen Amsterdam

Heeft u een grote boom in de achtertuin staan die het zonlicht blokkeert, of is dat boompje dat u ooit zo leuk plantte toch wat te groot geworden? Dan kan de door ons aangedragen professional de boom kappen in Amsterdam. Voordat wij bij u aan het werk gaan en de boom kappen kijken we eerst naar de grootte en staat van de boom. Omtrent het kappen van bomen zijn namelijk aardig wat regels opgesteld. Zo heeft u voor een boom die meer dan 30 centimeter in omtrek is op 1.30 meter hoog een kapvergunning (omgevingsvergunning voor de activiteit vellen houtopstand) nodig. Dit geldt ook voor dode bomen. Over het algemeen kunnen wij bomen onder de 8 meter zo kappen, omdat deze meestal niet meer dan 30 centimeter in omtrek zijn. Voor bomen hoger dan 8 meter is dit vaak wel het geval.

Wilt u meer weten over de regelgeving omtrent het kappen kunt u een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen omtrent bomen kappen op amsterdam.nl. Wilt u zelf een vergunning aanvragen dan kunt u dat doen via het omgevingsloket. Hier kunt u ook een check doen om te kijken of u überhaupt een vergunning nodig heeft. Indien u hier vragen over heeft of er zelf niet uitkomt helpen de hoveniers van de door ons aangedragen professional u natuurlijk met alle plezier.

Boom kappen Amsterdam verwijderen

Wij kunnen niet alleen uw boom kappen in Amsterdam maar verwijderen deze ook indien u dit wenst. Wanneer wij alleen de boom kappen blijft u zitten met een boomstronk in de grond. Dit is vaak niet de bedoeling, omdat u dan verder niks met dat specifieke stuk grond kan. Afhankelijk van hoe ver de wortels in de grond zijn gegroeid kunnen we deze uitgraven of de boomwortels uitfrezen met een freesmachine.

Boom kappen Amsterdam coniferenhaag verwijderen

Naast een boom kappen in Amsterdam kunnen wij ook uw coniferenhaag verwijderen. In veel tuinen gebruikt men een coniferenhaag als tuinafscheiding, maar wanneer deze niet goed wordt onderhouden kan deze lelijk uitgroeien en kaal of bruin worden. Wij kunnen deels de conifeer verwijderen of de coniferenhaag in zijn geheel. Heeft u twijfels over de staat van de coniferen kunnen wij hier altijd gedegen advies over geven. Hiervoor komen we graag bij u langs. Wanneer u wilt dat we de coniferen verwijderen dan graven wij deze in de meeste gevallen uit en voeren wij ze netjes af.

Boom kappen Amsterdam de door ons aangedragen professional

Wilt u ook een struik of boom laten verwijderen? Dan kunt u het beste voor een boom kappen in Amsterdam de door ons aangedragen professional inschakelen. Wij hebben reeds meerdere jaren ervaring in het snoeien en verwijderen van bomen en coniferen en komen graag bij u langs om uw boom te kappen. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 085 - 106 1600 of vul ons contactformulier in voor een offerte.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606