085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Vijver aanleggen in Amsterdam

Wilt u graag een vijver in uw tuin? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Een vijver kan een extra dimensie geven aan uw tuin. Niet alleen maakt een vijver uw tuin optisch groter, maar daarnaast brengt het uw tuin tot leven en geeft het rust.

Wij kunnen een ontwerp voor u maken en de vijver aanleggen. Of misschien heeft u zelf al een ontwerp gemaakt. Ook dan helpen wij u graag. Aangezien de vijver een belangrijk deel van de tuin is, kunt u het beste vanaf het begin rekening houden met de omvang en vorm van de vijver. Zodat de vijver goed in verhouding staat met de tuin en uw woning.

Zwemvijver aanleggen

Ons hoveniersbedrijf heeft ruime ervaring op het gebied van vijveraanleg, maar ook voor het aanleggen van een zwemvijver zit u bij ons goed. Wij hebben oog voor details en stellen uw wensen centraal. Daarnaast kijken wij ook naar de mogelijkheden en hoe de vijver past bij de rest van de tuin. Wij verzorgen voor u zowel het ontwerp, de aanleg en het eventuele onderhoud. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606