0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Vijver aanleggen in Amsterdam

Wilt u graag een vijver in uw tuin? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Een vijver kan een extra dimensie geven aan uw tuin. Niet alleen maakt een vijver uw tuin optisch groter, maar daarnaast brengt het uw tuin tot leven en geeft het rust.

Wij kunnen een ontwerp voor u maken en de vijver aanleggen. Of misschien heeft u zelf al een ontwerp gemaakt. Ook dan helpen wij u graag. Aangezien de vijver een belangrijk deel van de tuin is, kunt u het beste vanaf het begin rekening houden met de omvang en vorm van de vijver. Zodat de vijver goed in verhouding staat met de tuin en uw woning.

Zwemvijver aanleggen

Ons hoveniersbedrijf heeft ruime ervaring op het gebied van vijveraanleg, maar ook voor het aanleggen van een zwemvijver zit u bij ons goed. Wij hebben oog voor details en stellen uw wensen centraal. Daarnaast kijken wij ook naar de mogelijkheden en hoe de vijver past bij de rest van de tuin. Wij verzorgen voor u zowel het ontwerp, de aanleg en het eventuele onderhoud. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amsterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606