0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Tuin op maat Amsterdam

Is uw tuin niet meer wat het geweest is, heeft u kinderen gekregen of een nieuwbouwwoning gekocht en bent u zo ver dat u uw droomtuin kunt gaan realiseren? Schakel dan de hoveniers van de door ons aangedragen professional in voor een tuin op maat in Amsterdam. Wat uw wensen ook zijn, welke stijl u ook prefereert, wij realiseren de perfecte tuin voor u! Of u nu voor een onderhoudsvrije, luxe, kindvriendelijke of mediterrane tuin wilt gaan.

Tuin op maat Amsterdam, tuinontwerp op maat

Een tuin op maat in Amsterdam begint met een tuinontwerp op maat. Om uw droomtuin te verwezenlijken is het belangrijk dat wij een tuinontwerp maken dat voldoet aan al uw eisen. Voordat wij bezig gaan met het tuinontwerp op maat komen we eerst vrijblijvend bij u langs. We gaan met u om tafel en nemen dan al uw wensen, ideeën en eisen door. Wellicht heeft u ook al enkele voorbeelden van tuinen die u aanspreken. Zo een stijl kiezen voor uw tuin is namelijk best lastig.
Tijdens dit gesprek nemen we ook vast een kijkje in uw tuin. Wat is de ligging van uw tuin en welke functionaliteiten moeten er straks allemaal komen? Door het stellen van de juiste vragen weten onze hoveniers straks met een bijzonder tuinontwerp te komen, die u gaat verassen. Bij de eerste schetsen voor uw tuin kijken wij hoe we de ideeën die u heeft kunnen vormgeven. Ook geven we zelf suggesties voor uw tuin. Wat is verstandig en wat niet, maar we komen ook met suggesties waar u zelf nog niet aan heeft gedacht.

Tuin op maat Amsterdam de door ons aangedragen professional

Wordt u gelukkig van het tuinontwerp dat wij u hebben gepresenteerd en bent u akkoord met de scherpe offerte die daarbij hoort? Dan kan uw tuin op maat in Amsterdam door de door ons aangedragen professional worden gerealiseerd. Voor we aan de slag gaan bepalen we welke hoveniers bij u aan het werk gaan op basis van de te realiseren werkzaamheden. Wilt u een nieuw terras, een overkapping of een vijver? Voor elk onderdeel hebben wij onze eigen specialisten in dienst, die expert zijn in hun vakgebied. Zo weet u dat elk onderdeel met zorg en op de best mogelijke manier wordt aangelegd.

Daarnaast maken we een strakke en efficiënte planning voor alle werkzaamheden die in uw tuin moeten gebeuren. Zo laten we de aanleg voor de tuin op maat in Amsterdam zo soepel mogelijk verlopen. Ook kunnen wij u daarmee garanderen dat wij uw tuin op de afgesproken datum kunnen opleveren. U zit dus nooit lang zonder tuin wanneer u een tuin op maat in Amsterdam door de door ons aangedragen professional laat aanleggen.
Ondanks onze strakke planning en de prijsafspraken zijn we nog steeds flexibel in onze werkzaamheden. Er bestaat natuurlijk altijd een kans dat u tijdens het realiseren van uw droomtuin weer nieuwe wensen krijgt. Deze kunnen wij dan direct realiseren, vaak zonder extra kosten. Mocht u nou wel iets toe willen voegen als een terrasoverkapping, verlichting, beregening, sierbestrating of vijver wat wel kosten met zich mee brengt, dan overleggen wij dit altijd met u. Natuurlijk bieden wij u ook dan weer onze scherpe tarieven.

Tuin op maat Amsterdam realiseren

Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij alle wensen voor een tuin op maat in Amsterdam realiseren, dus ook die van u! Geen wens is ons te gek en geen eisen pakket is ons te groot. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u ook een tuin op maat in Amsterdam laten realiseren? Bel dan naar 0800 255 3733 voor het inplannen van een oriënterend gesprek of vul ons contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amsterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606