0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Snoeien uit handen geven

Uw tuin is constant in beweging, uw bloemen, planten, bomen en heggen groeien namelijk continu. Maar ook het wisselen van de seizoenen is van invloed op uw tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wat strenge vorst, extreme droogte of vervelend ongedierte met uw tuin kan doen.

Geregeld uw tuin snoeien komt het groeien en bloeien van de planten in uw tuin ten goede, maar snoeien kost veel tijd. De hoveniers kunnen u dit uit handen nemen, zodat u meer tijd over heeft om optimaal van uw tuin te genieten. Wij snoeien tuinen van zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Amsterdam tot een hoogte van 8 meter.

Coniferen snoeien

Heeft u zelf geen tijd om uw coniferen goed te onderhouden? Of lukt het maar niet uw coniferen mooi te houden? Net als andere planten hebben coniferen een speciale verzorging nodig. De hagen moeten op het juiste moment gesnoeid worden en uiteraard op de juiste manier. Indien er te veel van de conifeer wordt afgesnoeid, zal de conifeer niet meer groeien. Wij weten precies hoe coniferen verzorgt moeten worden en doen dat graag voor u.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u direct een kostenplaatje weten? Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amsterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606