0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Tuinontwerp in Amsterdam?

Wij kunnen u helpen als u uw huidige tuin wilt veranderen of als u een nieuwe tuin gaat aanleggen. Misschien bent u net verhuisd of bent u na jaren uitgekeken op uw huidige tuin. We gaan graag met u om de tafel om tot een creatief tuinontwerp te komen dat precies past bij uw specifieke wensen en behoeften. Wilt u een groot terras? Of juist een grote (zwem)vijver? Nieuwe bomen, planten en bloemperken? Of juist een groot gazon? Wij helpen u bij al deze moeilijke keuzes, zodat u in de toekomst optimaal kunt genieten van het ontwerp.

Unieke tuinontwerpen vanuit onze eigen studio

Een doordacht tuinontwerp is van essentieel belang voordat we beginnen met de aanleg. Alle omgevingsaspecten en uw wensen worden in het ontwerp verwerkt. Tuin ontwerpen start met een ideeën. Onze tuinontwerper maakt van een idee een mooi, creatief en praktisch tuinontwerp. Door zich dagelijks bezig te houden met creatieve ideeën en op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van materiaal- en kleurgebruik zorgt hij altijd voor tevreden klanten!

Nieuwsgierig geworden naar een nieuwe tuininrichting? Wanneer u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam een afspraak met ons maakt, komen we naar u toe om uw specifieke woonsituatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan geven wij u tuinadvies.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amsterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606