085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Tuinontwerp in Amsterdam?

Wij kunnen u helpen als u uw huidige tuin wilt veranderen of als u een nieuwe tuin gaat aanleggen. Misschien bent u net verhuisd of bent u na jaren uitgekeken op uw huidige tuin. We gaan graag met u om de tafel om tot een creatief tuinontwerp te komen dat precies past bij uw specifieke wensen en behoeften. Wilt u een groot terras? Of juist een grote (zwem)vijver? Nieuwe bomen, planten en bloemperken? Of juist een groot gazon? Wij helpen u bij al deze moeilijke keuzes, zodat u in de toekomst optimaal kunt genieten van het ontwerp.

Unieke tuinontwerpen vanuit onze eigen studio

Een doordacht tuinontwerp is van essentieel belang voordat we beginnen met de aanleg. Alle omgevingsaspecten en uw wensen worden in het ontwerp verwerkt. Tuin ontwerpen start met een ideeën. Onze tuinontwerper maakt van een idee een mooi, creatief en praktisch tuinontwerp. Door zich dagelijks bezig te houden met creatieve ideeën en op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van materiaal- en kleurgebruik zorgt hij altijd voor tevreden klanten!

Nieuwsgierig geworden naar een nieuwe tuininrichting? Wanneer u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam een afspraak met ons maakt, komen we naar u toe om uw specifieke woonsituatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan geven wij u tuinadvies.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606