020 - 795 67 43

Hovenier in Amsterdam nodig?

Boomstronk verwijderen Amsterdam

Heeft u een boom in de tuin staan waar u graag vanaf wilt, of heeft u zelf eens een boom gekapt maar zit de boomstronk nog steeds in de grond? Dan kan De vakman de boomstronk verwijderen in Amsterdam.
Naast dat een boomstronk niet mooi staat in de tuin kan het ook voor problemen zorgen. Boomwortels kunnen uw tuin, maar ook fietspaden en andere openbare wegen aantasten. Ze kunnen de bestrating weg/omhoogduwen of het wegdek doen scheuren. Iets waar u liever niet mee te maken krijgt. Wanneer u uw tuin wilt opknappen kan een boomstronk bovendien voor vertraging zorgen. Boomwortels zitten vaak dieper dan u op het eerste moment denkt en het verwijderen van een grote kluit neemt veel tijd in beslag, tijd die u in de eerste instantie niet ingecalculeerd heeft. Daarom is het nooit verkeerd om een boomstronk te verwijderen. In Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam nemen wij graag deze klus voor u uit handen. Wij kunnen de boom verwijderen en de grond in originele staat terug brengen.

Boomstronk verwijderen Amsterdam boomstronk uitfrezen

Soms zijn de wortels van een boomstronk zo ernstig gegroeid dat het uitgraven van de boomstronk onbegonnen werk is. Gelukkig bestaat er dan nog een andere oplossing. De vakman kan de boomstronk verwijderen in Amsterdam middels de boomstronk uitfrezen. Met een speciale freesmachine vermalen wij de wortels volledig. Zo worden de wortels zelf niet verwijderd, maar zit hier ook geen leven meer in. U hoeft dus niet bang te zijn dat er opnieuw iets gaat groeien. Boomwortels uitfrezen Amsterdam kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat u weer van de gehele tuin kunt genieten.

Boomstronk verwijderen Amsterdam De vakman

Wanneer u van een boom of boomstronk af wilt kunt u voor boomstronk verwijderen Amsterdam bij De vakman terecht. Wij verwijderen bomen snel en vakkundig. We kunnen vervolgens zelfs de grond weer in originele staat terug brengen of uw tuin renoveren. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 020 - 795 67 43 of vul ons contactformulier in.

Ons werkgebied

Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Waarom Amsterdam Hovenier?

  • Jarenlange ervaring
  • Allround hoveniersbedrijf
  • Vooraf vastgestelde prijzen

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 020 - 795 67 43.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

• Tuinadvies
• Tuinontwerp
• Tuinaanleg
• Terras en tuinbestrating
• Aanleg (zwem)vijver
• Tuinonderhoud
• Tuinschermen en schuttingen
• Tuinhuisjes, schuren en overkappingen

Werkgebied

Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging