0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Tuinrenovatie in Amsterdam nodig?

Gaat uw tuin al een aantal jaren mee en kan de tuin wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan ben u bij ons aan het juiste adres! Met de professionele hulp van onze tuinman weet u zeker dat uw tuin er weer fris en nieuw uitziet. Wij denken graag met u mee en ondersteunen uw plannen met deskundig advies.

Naast onze expertise op het gebied van het planten van bloemen en bomen, hebben wij ook kennis van bestrating, graszoden, vijvers, watersystemen, vlonders en schuttingen. Zodra onze tuinman uw tuin heeft aangelegd of gerenoveerd naar uw wensen, hoeft zijn werk er niet op te zitten. Wij bieden u namelijk garantie en de mogelijkheid om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Hierdoor blijft uw tuin aan uw wensen voldoen.

Tuin renoveren: werkwijze

Wij zijn een allround hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring in tuinrenovatie. Dat betekent dat wij niet alleen uw tuin kunnen opsieren met bloemen en planten, maar wij kunnen u advies geven over het ontwerp van uw tuin en vervolgens de gehele tuinrenovatie voor u uitvoeren. Wij hebben ervaring met zowel grote als kleine tuinen en onze tuinman kan zelfs van een tuin met weinig zonlicht uw paradijsje maken! Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amsterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606