085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

Tuinrenovatie in Amsterdam nodig?

Gaat uw tuin al een aantal jaren mee en kan de tuin wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan ben u bij ons aan het juiste adres! Met de professionele hulp van onze tuinman weet u zeker dat uw tuin er weer fris en nieuw uitziet. Wij denken graag met u mee en ondersteunen uw plannen met deskundig advies.

Naast onze expertise op het gebied van het planten van bloemen en bomen, hebben wij ook kennis van bestrating, graszoden, vijvers, watersystemen, vlonders en schuttingen. Zodra onze tuinman uw tuin heeft aangelegd of gerenoveerd naar uw wensen, hoeft zijn werk er niet op te zitten. Wij bieden u namelijk garantie en de mogelijkheid om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Hierdoor blijft uw tuin aan uw wensen voldoen.

Tuin renoveren: werkwijze

Wij zijn een allround hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring in tuinrenovatie. Dat betekent dat wij niet alleen uw tuin kunnen opsieren met bloemen en planten, maar wij kunnen u advies geven over het ontwerp van uw tuin en vervolgens de gehele tuinrenovatie voor u uitvoeren. Wij hebben ervaring met zowel grote als kleine tuinen en onze tuinman kan zelfs van een tuin met weinig zonlicht uw paradijsje maken! Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606