0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

 

Planten in het najaar? Jazeker!

Het lijkt geen goed idee om in de herfst planten in de grond te zetten. De winter staat voor de deur en planten kunnen dan doodvriezen. Meestal worden planten dan ook geplant in het voorjaar. Een aantal planten kan echter prima, of zelfs beter in het najaar worden geplaatst. Vooral vaste planten zoals geraniums, varens en bamboe varen er wel bij. Daarnaast zijn ook heesters en grotere bomen prima bestand tegen de winter. Een vuistregel hierbij is dat deze het best geplant kunnen worden als de blaadjes van de bomen zijn.

Vuistregels voor planten in het najaar

Wat maakt dat deze soorten goed in het najaar geplant kunnen worden? Ten eerste is de grond nog vrij warm, waardoor de planten zich al voor de winter kunnen ontwikkelen en tijdens de winter verder kunnen groeien. Daarnaast valt er voldoende regen in het najaar, zodat u uw planten vrijwel nooit water hoeft te geven. In het voorjaar kunnen planten – zeker jonge planten – snel verdrogen door de intensiteit van de zon. Ook geeft het planten in het najaar plezier in het voorjaar, omdat uw planten dan al mooi gegroeid zijn en in volle bloei staan. Doe het dus eens anders dan anders, en plant wat leuks in het najaar. U zult er geen spijt van krijgen.

Uiteraard zijn wij als hoveniersbedrijf ook actief in het najaar. Wilt u uw beplanting liever uit handen geven? Neem dan contact met ons op! Bel 0800 255 3733 of vul ons online offerteformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amsterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606