085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

 

Planten in het najaar? Jazeker!

Het lijkt geen goed idee om in de herfst planten in de grond te zetten. De winter staat voor de deur en planten kunnen dan doodvriezen. Meestal worden planten dan ook geplant in het voorjaar. Een aantal planten kan echter prima, of zelfs beter in het najaar worden geplaatst. Vooral vaste planten zoals geraniums, varens en bamboe varen er wel bij. Daarnaast zijn ook heesters en grotere bomen prima bestand tegen de winter. Een vuistregel hierbij is dat deze het best geplant kunnen worden als de blaadjes van de bomen zijn.

Vuistregels voor planten in het najaar

Wat maakt dat deze soorten goed in het najaar geplant kunnen worden? Ten eerste is de grond nog vrij warm, waardoor de planten zich al voor de winter kunnen ontwikkelen en tijdens de winter verder kunnen groeien. Daarnaast valt er voldoende regen in het najaar, zodat u uw planten vrijwel nooit water hoeft te geven. In het voorjaar kunnen planten – zeker jonge planten – snel verdrogen door de intensiteit van de zon. Ook geeft het planten in het najaar plezier in het voorjaar, omdat uw planten dan al mooi gegroeid zijn en in volle bloei staan. Doe het dus eens anders dan anders, en plant wat leuks in het najaar. U zult er geen spijt van krijgen.

Uiteraard zijn wij als hoveniersbedrijf ook actief in het najaar. Wilt u uw beplanting liever uit handen geven? Neem dan contact met ons op! Bel 085 - 106 1600 of vul ons online offerteformulier in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606