085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

De moderne tuin

Veel mensen komen de laatste tijd bij ons met het verzoek om een moderne tuin aan te leggen. Wat is een moderne tuin eigenlijk precies? Wat zijn de eigenschappen en de voordelen van een moderne tuin?

Strak

Eigenlijk is het heel simpel. We spreken van een moderne tuin als het een strakke tuin is. Een eigenschap van de moderne tuin is dat het rustgevend is. De tuin straalt balans uit en is erg geschikt om rust te komen. Vaak worden er dan ook loungebanken geplaatst, of een ruimte eettafel. Deze meubels zijn veelal gemaakt van onderhoudsarme materialen.

Eenheid

De moderne tuin fungeert voornamelijk als een buitenkamer en sluit vaak naadloos aan op het huis. Zo vormen de tuin en het huis een eenheid, en dat zorgt voor rust en harmonie. Een strakke vijver kan een de moderne uitstraling van uw tuin versterken. Verder is de moderne tuin over algemeen functioneel ingericht met rechte paden, ruime terrassen en ruime parkeerplaatsen.

Onderhoudsvriendelijk

Een andere kenmerk is dat een moderne tuin onderhoudsvriendelijk is. Er wordt vaak relatief veel bestrating gebruikt en weinig beplanting. De tuin is hierdoor gemakkelijk mooi en netjes te houden. Door duurzame kwaliteitsproducten te gebruiken, wordt de onderhoudsbehoefte nog verder verminderd.

Beplanting

Toch is een bepaalde hoeveelheid beplanting belangrijk, dat zorgt voor harmonie en balans. Door te weinig beplanting worden tuinen vaak te steriel. Door de juiste planten kan een tuin heel levendige sfeer krijgen, zonder druk of rommelig over te komen. De beplanting kan natuurlijk worden afgestemd op de tijd die u aan tuinonderhoud wil besteden.

Om erachter te komen hoe uw ideale moderne tuin eruit ziet kunt u het internet afspeuren, tijdschriften doorneuzen of een tuincentrum bezoeken. Ook kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Want een moderne tuin is, hoe groot of klein ook, altijd mogelijk.

 

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606