0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Amsterdam?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Amsterdam

De moderne tuin

Veel mensen komen de laatste tijd bij ons met het verzoek om een moderne tuin aan te leggen. Wat is een moderne tuin eigenlijk precies? Wat zijn de eigenschappen en de voordelen van een moderne tuin?

Strak

Eigenlijk is het heel simpel. We spreken van een moderne tuin als het een strakke tuin is. Een eigenschap van de moderne tuin is dat het rustgevend is. De tuin straalt balans uit en is erg geschikt om rust te komen. Vaak worden er dan ook loungebanken geplaatst, of een ruimte eettafel. Deze meubels zijn veelal gemaakt van onderhoudsarme materialen.

Eenheid

De moderne tuin fungeert voornamelijk als een buitenkamer en sluit vaak naadloos aan op het huis. Zo vormen de tuin en het huis een eenheid, en dat zorgt voor rust en harmonie. Een strakke vijver kan een de moderne uitstraling van uw tuin versterken. Verder is de moderne tuin over algemeen functioneel ingericht met rechte paden, ruime terrassen en ruime parkeerplaatsen.

Onderhoudsvriendelijk

Een andere kenmerk is dat een moderne tuin onderhoudsvriendelijk is. Er wordt vaak relatief veel bestrating gebruikt en weinig beplanting. De tuin is hierdoor gemakkelijk mooi en netjes te houden. Door duurzame kwaliteitsproducten te gebruiken, wordt de onderhoudsbehoefte nog verder verminderd.

Beplanting

Toch is een bepaalde hoeveelheid beplanting belangrijk, dat zorgt voor harmonie en balans. Door te weinig beplanting worden tuinen vaak te steriel. Door de juiste planten kan een tuin heel levendige sfeer krijgen, zonder druk of rommelig over te komen. De beplanting kan natuurlijk worden afgestemd op de tijd die u aan tuinonderhoud wil besteden.

Om erachter te komen hoe uw ideale moderne tuin eruit ziet kunt u het internet afspeuren, tijdschriften doorneuzen of een tuincentrum bezoeken. Ook kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Want een moderne tuin is, hoe groot of klein ook, altijd mogelijk.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Amsterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606