020 - 795 67 43

Hovenier in Amsterdam nodig?

Hoveniersbedrijf Hoeree Tuinen

Ons hoveniersbedrijf bestaat uit een team van stuk voor stuk gemotiveerde werknemers met een grote passie voor tuinieren en het hoveniersvak. Niet alleen onze hoveniers zelf, maar ook de secretaresse en receptioniste vormen hier geen uitzondering op. Wij houden onszelf uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen en trends in de groensector. Hierdoor kunnen wij u altijd bijstaan met advies dat up to date is en aangepast aan uw situatie.

Ons hoveniersbedrijf kan u, naast advies geven, ook helpen met het ontwerp, de aanleg, het renoveren of het onderhoud van uw tuin in Amsterdam of omgeving. Onze hoveniers zetten uw wensen voorop en zullen er alles aan doen om deze wensen mogelijk te maken.

Onze diensten

De vakman is jaren geleden opgericht en heeft inmiddels vele tuinen aangelegd en gerenoveerd. Wij zaaien, beplanten of bestraten uw tuin, zodat u er daarna heerlijk van kan genieten! Naast het beplanten en het bestraten van uw tuin, hebben wij ook kennis van vijvers, watersystemen, vlonders en schuttingen. Daarnaast kunt u voor tuinonderhoud en tuinrenovatie bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u kunt ontspannen in uw droomtuin, of er vanuit uw huis op uit kan kijken.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan direct online contact op met ons hoveniersbedrijf of bel 020 - 795 67 43. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Projecten in Amsterdam

Hieronder ziet u enkele van onze projecten.

Tuinrenovatie project

aangelegd gazon

Voor deze tuin hebben wij een volledige renovatie uitgevoerd. Zowel de originele beplanting als de bestrating werden verwijderd. Vervolgens is er moderne betegeling geplaatst en een grasmat aangelegd. In het nieuwe ontwerp zijn deels de bestaande bomen en struiken verwerkt. Op de foto is het nieuwe gazon afgebeeld. Het geheel is een eigentijdse tuin met ruim terras. De tuin heeft hierdoor weinig onderhoud nodig, maar bevat toch veel groen.

Aanleg van terras met vlonder

terras met vlonder en overkapping

Deze klant in provincie Noord-Holland heeft onze hoveniers ingeschakeld voor de aanleg van een terras en vijver (niet afgebeeld). Bij het ontwerp is gekozen voor bestrating met grote tegels. Het terras heeft een overdekt zitgedeelte op een houten vlonder. Het hout steekt af van de grijze vlakken en zorgt voor een warmere sfeer. Omdat de vlonder overdekt is, zal er minder invloed van weersomstandigheden op het hout zijn.

Nieuw tuinontwerp en plaatsing schuur

rond terras tuinhuisje

Voor dit project werd in samenspraak met de klant een nieuwe tuin ontworpen. Hierdoor was het mogelijk om alle wensen in de tuin te verwerken. De belangrijkste eisen waren een zonnige zitplek en extra opbergruimte. Dit resulteerde in een rond terras met speelse betegeling. Het afsluitbare tuinhuisje zorgt voor een veilige plek voor fietsen of gereedschap.

Ons werkgebied

Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Waarom Hoeree Tuinen?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Allround hoveniersbedrijf
  • Vooraf vastgestelde prijzen

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 020 - 795 67 43.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

• Tuinadvies
• Tuinontwerp
• Tuinaanleg
• Terras en tuinbestrating
• Aanleg (zwem)vijver
• Tuinonderhoud
• Tuinschermen en schuttingen
• Tuinhuisjes, schuren en overkappingen

Werkgebied

Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging