020 - 795 67 43

Hovenier in Amsterdam nodig?

Nieuws

Planten in het najaar? Jazeker!

26 feb 2018

Het lijkt geen goed idee om in de herfst planten in de grond te zetten. De winter staat voor de deur en planten kunnen dan doodvriezen. Meestal worden planten dan ook geplant in het voorjaar. Een aantal planten kan echter prima, of zelfs beter in het najaar worden geplaatst. Vooral vaste planten zoals geraniums, varens..
Lees meer »

Patiotuin laten aanleggen in Amsterdam

2 sep 2015

De laatste tijd krijgen wij steeds meer verzoekjes voor patiotuinen. Toch is niet bij iedereen bekend wat een patiotuin precies inhoudt. We zullen dat hier proberen te verduidelijken en bovendien zullen we een paar leuke ideeën geven voor uw eigen patiotuin. Het aanleggen van een patiotuin. Een patiotuin is vaak afgeschermd door muren of een..
Lees meer »

De moderne tuin

25 aug 2015

Veel mensen komen de laatste tijd bij ons met het verzoek om een moderne tuin aan te leggen. Wat is een moderne tuin eigenlijk precies? Wat zijn de eigenschappen en de voordelen van een moderne tuin? Strak Eigenlijk is het heel simpel. We spreken van een moderne tuin als het een strakke tuin is. Een..
Lees meer »

Inspiratie voor zwemvijvers

2 jun 2015

Wat is er nou mooier dan zwemmen in je eigen tuin. En dan niet zo’n steriel blauw bad. Nee, tegenwoordig kies je voor echte natuur in je tuin. Een vijver combineren met een zwembad. Zelfs in een kleine tuin is zwemmen dan binnen handbereik. Bekijk hieronder het filmpje en doe inspiratie op voor een mooie..
Lees meer »

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

• Tuinadvies
• Tuinontwerp
• Tuinaanleg
• Terras en tuinbestrating
• Aanleg (zwem)vijver
• Tuinonderhoud
• Tuinschermen en schuttingen
• Tuinhuisjes, schuren en overkappingen

Werkgebied

Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Almere, Barneveld, Aalsmeer, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Den Helder en omgeving.

Hoofdvestiging